preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ernestinovo

 > Naslovnica
vijesti

Podjela svjedodžbi

Autor: Ana Leko, 29. 6. 2022. 09:56

U ponedjeljak, 4. srpnja  u 8:30 h je podjela svjedodžbi za sve učenike od 1. do 8. razreda. Za osmaše je svečana podjela svjedodžbi u holu škole.

Raspored prijevoza za učenike putnike:

Petrova Slatina 8:00 h

Šodolovci  8:05 h

Koprivna  8:10 h

Paulina Dvor 8:15 h

Divoš  8:20 h

Ernestinovo 8:25 h

Odvoz učenika je u 9:0 h

 [više]

Oproštaj s osmašima

Autor: Ana Leko, 21. 6. 2022. 17:47

Prigodnim programom u holu škole četvrti razred oprostio se s učiteljicom uz nazočnost roditelja i učitelja kao i osmaši koji su nas zabavili šaljivim videom i prisjećanjem na protekle godine.

Sretno u daljnjem školovanju i životu!

 [više]

Projekt 'Četiri godišnja doba'

Autor: Ana Leko, 15. 6. 2022. 10:00

Pjevački zbor naše škole je sudjelovao u projektu Četirigodišnja doba: sinergija glazbe i ekologije.

Nositelj projekta je institut za glazbu 'Polifonija' uz ostale partnere osječko-baranjske županije.

Završne radionice i snimanje spota održale su su u Kopačkom ritu, 2. lipnja 2022.

Spot i fotografije možete pogledati u fotogaleriji škole i u priloženom videozapisu.

Marina Šestić, učiteljica glazbene kulture.

 

 [više]

Dan škole

Autor: Ana Leko, 14. 6. 2022. 09:00

Kao što smo najavili , u srijedu smo obilježili Dan škole  mnoštvom  kreativnih i zabavnih radionica gdje su učenici iskazali kreativnost i ujedno se dobro zabavili. Kroz sportska natjecanja naših učenika i učenika Osnovne škole Antunovac i naravno  dodijelom nagrada našim najboljim učenicima. Kako je to izgledalo možete pogledati u foto-galeriji škole. http://os-ernestinovo.skole.hr/galerija

 [više]

Raspored aktivnosti za Dan škole

Autor: Ana Leko, 6. 6. 2022. 12:09

U srijedu, 8.lipnja obilježavamo Dan škole OŠ Ernestinovo.

Raspored aktivnosti:

- 9:00 prigodan program dodjele nagrada i priznanja

- 9:30 do 11:30 h

                 - međuškolska sportska natjecanja

                 - kreativne radionice

                 - plesno –dramska radionica

                 - izložba učeničkih radova

- 11:30 do 12:00 h prezentacija radionica i obrok za učenike

- 12:15  odvoz učenika

 

 [više]

Upisi u prvi razred osnovne škole

Autor: Ana Leko, 1. 6. 2022. 18:27

Poštovani roditelji, 

upis djece u prvi razred će biti u ponedjeljak i utorak, 6. i 7. lipnja 2022. godine, od 8 do 12 sati te od 16 do 19 sati Osnovnoj školi Ernestinovo na adresi Školska 1 u Ernestinovu.  

 

Na upis nije potrebno dovoditi dijete.  

Potrebno je dostaviti OIB oba roditelja te OIB djeteta.  

Na dan upisa ćete odabrati hoće li Vaše dijete pohađati izbornu nastavu Vjeronauka (Katoličkog ili Pravoslavnog) i Informatike.  

 Lijep pozdrav, 

OŠ Ernestinovo 

 [više]

TERENSKA NASTAVA U KOROĐGRAD /KOLOĐVAR

Autor: Ana Leko, 24. 5. 2022. 11:00

U ponedjeljak, 23. svibnja, učenici razredne i predmetne nastave otišli su na terensku nastavu koja se provodila na sportsko-rekreacijskom centru Zidine i utvrdi Kolođvar. Jedan veći broj učenika predmetne nastave biciklima je vozio rutu Ernestinovo – Kolođvar- Ernestinovo. Time smo ujedno sudjelovali svečanom otvorenju biciklističko-pješačke staze u Općini Ernestinovo. Otvorenje su popratili i mediji.

 [više]

ŽUPANIJSKA SMOTRA UČENIČKIH ZADRUGA

Autor: Ana Leko, 9. 5. 2022. 10:23

19. smotra učeničkih zadruga Osječko-baranjske županije održala se 6.svibnja 2022. godine u Osijeku, u Školskoj ulici, ispred OŠ F.Krežme, škola domaćin. Domaćini su priredili lijepo, svečano otvorenje, a pozdrave i poticajne riječi uputili su nazočnim sudionicima: Jadranka Jurić, ravnateljica škole, Blanka Horvat, tajnica HUUZ-a, Verica Jovanovski,  viša savjetnica za poduzetništvo iz AZOO i Dragan Vulin, zamjenik  gradonačelnika grada Osijeka.

Pregača je bila proizvod čiji smo postupak proizvodnje snimili u školi i na temelju kojeg smo bili vrednovani. Pregača je rezultat rada sekcije domaćinstvo koju u našoj školi vodi Dijana Mišević, prof.engl. i njem. Jezika.

 
 [više]

Festival znanosti

Autor: Ana Leko, 5. 5. 2022. 08:57

Ovogodišnji Festival znanosti nosi temu ŽIVOT.

U radionici Copy-paste života surađuju učenici triju škola: OŠ Dobriše Cesarića, Osijek, OŠ Retfala, Osijek i OŠ Ernestinovo, Ernestinovo. Učenici su dobili zadatak  da odaberu jednu omiljenu fotografiju (obiteljsku ili sa prijateljima) iz ranijeg perioda života te ju ponovno „ožive“ na način da pokušaju rekreirati prostor, odjeću i/ili situaciju sa stare fotografije. Stare fotografije moraju imati i godinu kada su snimljene. Potrebno je osmisliti i napisati jedan naziv za staru i novu fotografiju.

Tijekom trajanja Festivala znanosti, od 2. do 7. svibnja, svi učenici će pregledom virtualne izložbe, prepoznavati i navoditi značajke pojedinih razdoblja u životu čovjeka.

Poveznica učenika OŠ Retfala, Osijek

https://read.bookcreator.com/GKCz3AAaiDYNvWt3uWSlhRQbTDD3/P6daNcngRxGocuJOoveoRw

Poveznica učenika OŠ Dobriša Cesarić, Osijek

https://read.bookcreator.com/kIu9TpdbQiP3ZE2NZB4EXeTy3vE2/Z_v15IzsRzKi2lgkSkAoOA

Poveznica učenika OŠ Ernestinovo, Ernestinovo

https://padlet.com/kardoivana/9v85tqfwmz7zl13h

Pozivamo vas da zavirite u naša životna razdoblja i ostavite svoj like na vama zanimljivo „oživljenim“ fotografijama.

Ivana Kardo

 [više]

SVJETSKI DAN PLESA

Autor: Ana Leko, 5. 5. 2022. 08:37

U petak 29.04. u našoj smo školi obilježili Svjetski dan plesa. Svjetski dan plesa se u svijetu obilježava već 40 godina, a u Republici Hrvatskoj 23 godine! Osnovna ideja toga dana je podsjetiti javnost na ples kao umjetnički oblik izražavanja te uživati u njegovoj univerzalnosti kojom prevladava sve političke, kulturne i etičke prepreke. Mi smo ga ove godine obilježili plešući. Svaki razred odabrao je jednu pjesmu i po njoj odplesao koreografiju. Plesali su se raznoliki plesovi od pačjeg plesa, kaubojskog, hoki pokija, makarene do ozbiljnih koreografija na pjesme Uptown funk, Stayin alive, Lazy song, Chocolate song i Flamanskog plesa. Nakon što smo nagradili najbolje plesače razredne i predmetne nastave, na podij su se uključili i učitelji i učenici i pokazali da su svi za ples!
Kako nam je rasplesano bilo možete vidjeti u videu i na slikama u galeriji.

http://os-ernestinovo.skole.hr/galerija

Tihana Pavić Varga

 

 [više]

NOĆ KNJIGE

Autor: Ana Leko, 5. 5. 2022. 08:30

Nakon duge  tri godine kako nismo obilježavali uživo, u petak 29.04. obilježili smo Noć knjige prespavancem u školi.  Tema nam je bila Životinje i životinjski svijet. Sastali smo se u 19.00h i nakon čitanja knjige Baton i Roni rješavali smo zadatke i promišljali o životinjama u bajkama, u basnama, njihovoj ulozi u životu čovjeka, izrađivali strip na temu basne, promišljali o lektiri Divlji konj i odnosu konja i gospodara, učili kako se kažu životinje na njemačkom i uspoređivali hrvatske i njemačke poslovice u kojima se spominju životinje te promišljali o ulozi psa u čovjekovom životu. Dramatarizirali smo jednu basnu, a za kraj smo igrali potragu za blagom kroz hodnike škole pomoću qr kodova, a pitanja su bila vezana uz zanimljive činjenice o životinjama.  Na kraju večeri smo se osladili  slatkim desertom koji je napravila knjižničarka, gledali film te zaspali u rano jutarnje doba. S prvim zrakama sunca već smo bili spremni za novi dan. Bilo nam je zabavno i veselo, a sve to možete vidjeti i u galeriji.

http://os-ernestinovo.skole.hr/galerija

 

Tihana Pavić Varga 

 [više]

Integrirani sat engleskog jezika i geografije

Autor: Ana Leko, 6. 4. 2022. 09:30

Korelacijom zajedničkih sadržaja u 7. razredu, dana 1.4.2022. godine u OŠ „Ernestinovo“ održan je integrirani sat engleskog jezika i geografije u 7.a razredu pod vodstvom nastavnica Katarine Bešlić i Dijane Mišević. Učenici su kroz kviz Jeopardy – Izazov ponovili najvažnije činjenice o Ujedinjenom Kraljevstvu Velike Britanije i Sjeverne Irske rješavajući i skupljajući bodove kroz pet različitih kategorija: države, gradovi, znamenitosti, kultura&običaji, zastave (States/Cities/Landmarks/Culture&Costumes/Flags).

 

Pitanja u kvizu su većinom bila postavljena na engleskom jeziku, a učenici su mogli odgovarati i na engleskom i na hrvatskom jeziku. Budući da su se učenici zaista trudili pobijediti te je rezultat dvaju timova bio izjednačen, pomoću glazbenih hitova bendova iz Ujedinjenog Kraljevstva, došli smo do pobjednika. Učenici su pokazali interes i oduševljenje za ovaj način povezivanja i ponavljanja nastavnih sadržaja te su izrazili želju za još više takvih sati u budućnosti.

Dijana Mišević

 [više]

Svjetski dan svjesnosti o autizmu

Autor: Ana Leko, 4. 4. 2022. 09:16

Svjetski dan svjesnosti o autizmu obilježava se 2. travnja prema odluci Ujedinjenih naroda već 15. godinu zaredom dok je cijeli mjesec travanj u nekim zemljama posvećen podizanju svjesnosti o poremećajima iz autističnog spektra. 

U našoj školi obilježen je da svjesnosti o autizmu kroz plakate, nošenje plavih majica i sl. , što možete vidjeti na priloženim fotografijama.

  

 

 [više]

Obavijest roditeljima budućih prvašića Vijest ima dokument u privitku

Autor: Ana Leko, 28. 2. 2022. 15:55

Upis u prvi razred  - liječnički pregled

 Poštovani roditelji budućih prvašića,

molimo Vas da pročitate dokument i iščitate što je sve potrebno ponijeti na liječnički pregled za prvi razred. Posebno obratite pozornost na zubnu putovnicu te na upitnike osobne i obiteljske anamneze koje trebate ponijeti sa sobom.

Školska medicina

 

 [više]

Obavijest roditeljima učenika osmih razreda

Autor: Ana Leko, 25. 2. 2022. 09:52

Nastavni zavod za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije

Služba za školsku medicinu

 [više]

Valentinovo 2022

Autor: Ana Leko, 15. 2. 2022. 11:07

Bez ljubavi nema svijeta. Ljubav pokreće sve. Vječna inspiracija i pokretač.
O ljubavi su napisane, izrečene i snimljene tisuće priča, romana, filmova...
A ove smo godine dan posvećen ljubavi Valentinovo obilježili ne samo 14. 2. nego su naši učenici i njihovi vrijedni, predani učitelji, svatko kroz svoj sat/projekt obilježili vječnu temu.
Pjevali su, slikali, crtali, govorili, pisali, istraživali,računali sa svojim učiteljima i slavili ljubav.
Naši su veliki osmaši darovali djelatnike škole malenim znakom pažnje.
Učenici su slali ljubavne poruke, glasovali su za Valentina i Valentinu koje smo nagradili kao i pobjednike literarno/likovnog ljubavnog natječaja.
Sve u svemu obilježili smo ljubav.

Učiteljice : Ana Knez i Dragana Magoč

   

 [više]

Upute za provođenje redovitog dobrovoljnog samotestiranja učenika

Autor: Ana Leko, 14. 2. 2022. 11:51

 [više]

Dan sigurnijeg interneta 2022. Vijest ima dokument u privitku

Autor: Ana Leko, 10. 2. 2022. 11:32

Svake godine na drugi dan drugog tjedna drugog mjeseca škole a i ljudi  diljem svijeta sudjeluju u događajima i aktivnostima kojima žele podići svijest o sigurnosnim problemima na internetu.

Tema ovogodišnjeg Dana sigurnijeg interneta je „Zajedno za bolji Internet.“

U školi smo proveli anonimnu anketu među učenicima 2. do 8. razreda o sigurnom korištenju interneta. Rezultati se nalaze u prilogu obavijesti.

Učenici su sudjelovali i u nagradnom kvizu u organizaciji Centra za sigurniji internet, a učenici nižih razreda s učiteljicom Marinom Rotim radili su plakat na temu sigurnog interneta i pogledali edukacijske video materijale.

  

 [više]

Čitateljski izazov

Autor: Ana Leko, 8. 2. 2022. 21:07

Dragi učenici! 

Ove godine u knjižnici je organiziran čitateljski izazov. Svaki mjesec možete pročitati jednu knjigu na određenu temu. Teme će biti različite svaki mjesec: ljubavne, detektivske, misterije, dnevnici i slično. Učitat ćete QR kod i pokazat će vam se popis naslova koje možete izabrati. Svi naslovi se mogu naći u našoj školskoj knjižnici, a kodovi na malom panou kod kuhinje ili na vratima knjižnice. Zadnji ili predzadnji dan mjesecu (ovisno o radnom vremenu knjižnice) sastat ćemo se u knjižnici i razmijeniti dojmove o pročitanim knjigama.

 Čitajte i uživajte jer „djeca koja čitaju postaju ljudi koji misle.


Vaša knjižničarka Tihana  

 

 [više]

Predupisi za buduće prvašiće

Autor: Ana Leko, 6. 2. 2022. 18:23

Poštovani roditelji,

od 1. do 11. veljače 2022. godine traje predprijava djece rođene u razdoblju od 1.4.2015. do 31.3.2016. godine za upis u prvi razred osnovne škole.

Molimo vas da se javite u Osnovnu školu Ernestinovo u navedenom razdoblju na telefon 031/270-213 kako biste izvršili predupis između 8 i 14 sati.

Prilikom prijave je potrebno navesti ime i prezime djeteta, OIB djeteta, ime roditelja, adresu stanovanja i kontakt roditelja.

 

OŠ Ernestinovo

 [više]

Božićni koncert

Autor: Ana Leko, 23. 12. 2021. 11:50

U srijedu, 22. prosinca 2021.g. održan je božićni koncert u organizaciji učenika i učitelja naše škole. Priredba je organizirana u ranim večernjim satima ispred Crkve Presvetog trojstva u Ernestinovu.

Program je započeo dolaskom izviđača s Betlehemskim svjetlom mira.

U ostatku  programa  sudjelovali su prvašići i učenici razredne nastave s recitatorima i pjevačkom skupinom.Program je završen nastupom pjevačkog zbora učenika predmetne nastave.

Svi posjetitelji mogli su se okrijepiti uz tople napitke.

Učiteljica voditeljica: Marina Šestić

   

 [više]

Virtualne veze diljem svijeta

Autor: Ana Leko, 23. 12. 2021. 11:20

U sklopu Međunarodnog mjeseca školskih knjižnica (ISLM) ove smo se godine prvi puta uključili u projekt Virtualne veze diljem svijeta. Projekt se odvija na način da se škola prijavi na međunarodnu platformu, odabere školu sudionika koji su u odgovarajućoj vremenskoj zoni te se zatim organizira razgovor. Mi smo razgovor dogovorili sa školom iz grada Pombala iz Portugala. Tijekom sat vremena razgovora koji se odvijao na platformi Microsoft Teams učenici sedmog razreda Jure Matovac, Andrej Papić, Petra Roguljić, Marija Kotur i portugalski učenici su razgovarali o geografiji naših zemalja, o pojedinostima iz škola, knjižničnim aktivnostima te samom projektu. 

 [više]

Kolonija mladih Ernestinovo 2021

Autor: Ana Leko, 14. 12. 2021. 10:29

 [više]

Božićni sajam

Autor: Ana Leko, 13. 12. 2021. 11:20

U organizaciji Općine Ernestinovo i OŠ Ernestinovo, u petak je održan božićni sajam s prodajnim štandovima učenika OŠ Ernestinovo. Sajam je zainteresirao mnoge mještane općine koji su obišli  štandove, konzumirali topla jela i pića i kupili prigodne darove. Prikupljena sredstva idu u humanitarne svrhe.

Hvala svima koji su sudjelovali na sajmu i svojim doprinosom omogućili prikupljanje sredstava.

Fotografije sa sajma možete pogledati u fotogaleriji.

     

 [više]

Najava božićnog sajma

Autor: Ana Leko, 7. 12. 2021. 19:53

 [više]

Sveti Nikola

Autor: Ana Leko, 6. 12. 2021. 11:05

Kao i svake godine u ovo vrijeme,nama je u školu došao jedan poseban gost.
Sveti Nikola. Sigurno smo bili dobri cijele godine kada nas je jako pohvalio i počastio slatkišima.
Zna Nikola da su u našoj skoli dobra djeca. Mi smo mu pjevali,recitirali glumili i čak intervju s njim imali.

Hvala Svetom Nikoli, neka dođe i dogodine.

Učiteljica : Dragana Magoč

 

 [više]

Projekt razmjene straničnika (bookmarka)

Autor: Ana Leko, 2. 12. 2021. 09:30

I ove smo se godine uključili u Projekt razmjene straničnika (bookmarka). Naš partner je bila škola iz Litve. Ovogodišnja tema je bila Narodne priče i bajke pa je knjižničarka tako pročitala narodnu bajku Kraljeva kći vještica. Nakon toga učenici 4.razreda su ilustrirali straničnike na tu temu.  Na slikama možete vidjeti kako su izgledali. Za Litvance smo napisali prigodno pismo i poslali straničnike u Litvu. Na drugoj slici možete vidjeti njihove straničnike koji su nama došli. Jako su nam zanimljivi i lijepi i bit će lijepa uspomena.  

školska knjižničarka:Tihana Pavić Varga

       

 

 [više]

Večer matematike 2021

Autor: Ana Leko, 2. 12. 2021. 09:22

Uz pridržavanje epidemioloških mjera, i ove školske godine obilježili smo večer matematike uz voditeljstvo učitelja matematike Davora Burazina i učiteljice razredne nastave Marine Alerić.

  

 [više]

Sv. Martin na njemački način - Martinstag

Autor: Ana Leko, 23. 11. 2021. 21:26

U srijedu 17. studenoga 2021. godine u našoj smo školi obilježili blagdan sv. Martina na njemački način. U obilježavanju su sudjelovali učenici četvrtih i petih razreda izborne nastave njemačkog jezika pod vodstvom učiteljice Dijane Mišević.

Učenici su tijekom rujna, listopada i studenoga sudjelovali na različitim kreativnim radionicama na kojima su rješavali radne listiće i igrali društvene igrice na temu sv. Martina; učeći pritom o tradiciji obilježavanja sv. Martina u Njemačkoj i uspoređujući njihove i naše običaje. Učenici su kod kuće izradili i ukrasili lampione od staklenki. Sve navedene aktivnosti dio su projekta planiranog u suradnji s učenicima OŠ „Tin Ujević“ koji su također obilježili Martinje u svojoj školi.

          

 

 [više]

Obilježavanje sjećanja na događaje Domovinskog rata

Autor: Ana Leko, 20. 11. 2021. 11:43

Kao i svake godine u mjesecu studenom sjećamo se tragičnih događaja u Ernestinovu u vrijeme Domovinskog rata. Učenici povjesničari u predvorju škole pripremili su prigodnu izložbu učeničkih istraživačkih i kreativnih radova. Također su u suradnji s Općinom Ernestinovo, braniteljima UHDDR i Likovnom udrugom „Petar Smajić“ povodom 30 godina sjećanja pripremili izložbu u izlogu Galerije „Petar Smajić“ u Parku skulptura pod nazivom Dok lampe još gore. Svi učenici i djelatnici škole odali su počast poginulim u Domovinskom ratu polaganjem cvijeća i paljenjem svijeće kod spomen-obilježja u parku, a na sam dan okupacije Ernestinova, 20. studenoga, odali su počast poginulim civilima i braniteljima i učenici povjesničari u pratnji učiteljice povijesti.

                                                                  Učiteljica povijesti Natalija Bulić-Kuić

   

 [više]

Obavijest roditeljima i učenicima

Autor: Ana Leko, 12. 11. 2021. 10:01

U ponedjeljak, 15. studenoga nastava za sve učenike je u školi po redovitom rasporedu uz pridržavanje epidemioloških mjera.

Prijevoz učenika putnika je isti kao do sada.

 [više]

Europski tjedan programiranje 2021

Autor: Ana Leko, 29. 10. 2021. 12:16

Europski tjedan programiranja društvena je inicijativa čiji je cilj na zabavan i angažirajući način svima približiti programiranje i digitalnu pismenost.

Učenje programiranja pomaže nam da shvatimo svijet oko sebe koji se brzo mijenja, proširimo svoje razumijevanje o tome kako funkcionira tehnologija te da razvijemo vještine i sposobnosti kako bismo istraživali nove ideje i bili inovativni.

U školi smo obilježili s učenicama razredne i predmetne nastave.

    

 

 [više]

Dan kravate

Autor: Ana Leko, 27. 10. 2021. 21:32

U ponedjeljak, 18. listopada,  smo obilježili Dan kravate u našoj školi koji se u Hrvatskoj obilježava još od 2008. godine. Učitelji i učenici su tom prigodom nosili kravate, a knjižničarka i pedagoginja su održale radionice s 6.b, 6.c, 7.a i 8.a razredom. Nakon kratke uvodne prezentacije o povijesti kravate, učenici su pisali pjesme o kravati u formi činkvine i akrostiha. Nastali su vrlo maštoviti, zanimljivi i duhoviti radovi. Nakon pjesmica učenici su izrađivali kravate origami tehnikom i ukrašavali ih. 

                           

U nastavku pročitajte neke od pjesama naših učenika, a ako ste zainteresirani i sami se okušajte u pisanju istih!

 [više]

Pipi Duga Čarapa u Ernestinovu

Autor: Ana Leko, 18. 10. 2021. 09:21

Naša se škola ove godine uključila u e-Twinning projekt „Pipi Duga Čarapa nastavlja svoje putovanje".  To je projekt koji je organizirala učiteljica hrvatskog razreda iz Švedske, a izvodi se na principu da lutkica Pipi Duge Čarape putuje po Hrvatskoj i hrvatskim školama i upoznaje narod, običaje, kulturu, glazbu i slično. U našoj školi  Pipi je boravila od 08. – 15. Listopada i u tom vremenu se družila s učenicima 1., 2. I 3. razreda. Nakon što im je knjižničarka pročitala ulomke iz knjige Pipi Duga Čarapa učenici su ilustrirali omiljene događaje, izrađivali slagalicu lika i kocku pričalicu. Pipi je usput i prošetala kroz naše Ernestinovo, a kako joj je bilo možete pogledati na fotografijama.  

 [više]

Obavijest za roditelje učenika 6. razreda Vijest ima dokument u privitku

Autor: Ana Leko, 14. 10. 2021. 09:37

U prilogu obavijesti nalaze se informacije o Nacionalnom programu Zubne putovnice  namjenjen učenicima šestih razreda. 

 

 [više]

Posjeta domu za starije i nemoćne

Autor: Ana Leko, 11. 10. 2021. 08:19

Učenici 3. i 4.razreda sa svojim učiteljicama M. Alerić i D. Magoč posjetili su 1. listopada Dom za starije i nemoćne Kanisek.

Obilježili smo Dan starijih osoba pjesmama, recitacijama  i darovali smo starije jesenskim plodovima  iz našeg voćnjaka

 [više]

Obavijest za učenike i roditelje Vijest ima dokument u privitku

Autor: Ana Leko, 1. 9. 2021. 11:00

Školska godina 2021./22. započinje u ponedjeljak 6.rujna 2021.godine.

Dovoz učenika putnika od 1.-4. razreda je prema rasporedu:

Petrova Slatina 7:30 h, Šodolovci  - 7:35 h, Koprivna - 7:40 h, Paulin Dvor - 7:45 h, Ernestinovo 7:50 h, Divoš - 7:55 h

Dovoz učenika putnika od 5.-8. razreda je prema rasporedu:

Petrova Slatina 6:55 h, Šodolovci  - 7:00 h, Koprivna - 7:05 h, Paulin Dvor - 7:10 h, Ernestinovo 7:15 h, Divoš - 7:20 h

Svu učenici prvog nastavnog dana podižu udžbenike na satu razrednika a roditelji su dužni potpisati  dokument  o prijemu udžbenika i dostaviti ga razredniku u roku od dva dana.

Molimo roditelje da pročitaju upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije bolesti Covid-19, vezano uz rad  predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2021./22., a koje se nalaze u prilogu obavijesti, i pridržavaju se istih.

Posebno upozoravamo roditelje na slijedeće:

da ne dolaze u pratnji djeteta u školu ako imaju simptome zarazne bolesti

da ne dovode dijete u školu ako:

  • ima simptome zarazne bolesti
  • ima izrečenu mjeru samoizolacije
  • ima saznanje da je  zaraženo koronavirusom

Svim roditeljima, učenicima i djelatnicima želim uspješnu, lijepu i zdravu školsku godinu 2021./22.

Ravnatelj škole: Damir Škrlec

 

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 Zakoni i pravilnici
Idemo u srednju !

 

 

CARNetLoomen

 

« Kolovoz 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

CMS za škole logo
Osnovna škola Ernestinovo / Školska 1 , HR-31215 Ernestinovo / os-ernestinovo.skole.hr / ured@os-ernestinovo.skole.hr
preskoči na navigaciju