2020-03-15 11:50:15

Obavijest roditeljima

Molimo roditelje učenika razredne nastave koji nemaju osigurano čuvanje djeteta uz nadzor da se jave razrednicima kako bismo mogli osigurati čuvanje .

Molimo roditelje učenika predmetne nastave koji u svojim domovima nemaju mogućnost pristupa internetu i uređaj da se jave razredniku.

Napomena:

U izvanrednim okolnostima zbog koronavirusa u Hrvatskoj, Tele2 svim učenicima koji koriste Tele2 mrežu, bez obzira radi li se o korisnicima na bonove, pretplatnicima ili korisnicima pokućnog interneta, omogućava besplatan podatkovni promet za korištenje edukativnih sadržaja u sklopu CARNetove mreže za školu na daljinu. 

Do sada su te sadržaje besplatno koristili samo učenici u sklopu obrazovne reforme Škola za život, a sada besplatan pristup preko Tele2 mobilne mreže imaju svi učenici osnovnih i srednjih škola u Hrvatskoj s elektroničkim identitetom u CARNetovom sustavu AAI@EduHr. Podatkovni promet za korištenje nastavnih sadržaja je besplatan preko Tele2 mobilne mreže od 16. ožujka 2020. godine sve dok traje organizacija nastave na daljinu uslijed koronavirusa u Hrvatskoj.


Osnovna škola Ernestinovo