2021-05-04 13:31:30

DRŽAVNA SMOTRA UČENIČKIH RADOVA – projekt_ BIOSIGURNOST U ŠKOLAMA

Tim osmaša naše škole koji su uključeni u izvannastavnu aktivnost Biosigurnost i biozaštita u sklopu pilot - projekta Biosigurnost u školama odazvalo se pozivu na Državnu smotru učeničkih radova. Nositelji projekta su: Klinika za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević", Zagreb, Hrvatsko društvo za biosigurnost i biozaštitu u partnerstvu s OŠ Vijenac, Osijek.

Naš školski tim čini pet učenika 8.a razreda:Ivan Koren, Josipa Mađar, Larisa Marinčić, Antonija Roguljić, Adisa Zendeli.

Odabrali su temu Kako se prenose zarazne bolesti?

Za Državnu smotru bilo je potrebno napraviti plakat zadanog formata i video uradak.

Poveznica za video uradak naših učenika je https://www.powtoon.com/s/f5RODvOMwx8/1/m

Radovi (plakat i video uradak) poslani mailom na nositelje projekta. Svi pristigli radovi će biti izloženi i predstavljeni javnosti, 24.05.2021. godine. Svečanost otvaranja Državne smotre bit će moguće pratiti online.

Predstavljanje učeničkih radova (videouradaka) odvijat će se online putem web stranice pilot- projekta 26.05.2021. Poveznica je

https://sites.google.com/view/dravna-smotra-biosigurnost/po%C4%8Detna-stranica

 Svečana dodjela priznanja nagrađenim timovima (tri tima osnovnih škola i tri tima srednjih škola) održat će se na Klinici za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“ u Zagrebu 28.05.2021. ovisno o epidemiološkoj situaciji.

Svi sudionici smotre će dobiti zahvalnicu kao potvrdu o sudjelovanju. 

Ivana Kardo, prof.biol i kem.

 


Osnovna škola Ernestinovo